zondag 10 april 2011

Solar Expertise...

Zonnemelk L'orèal Solar Expertise 
Nu de zon weer elke dag van de partij is, is het noodzakelijk je huid goed te beschermen. Hierbij hoort dan ook een goede beschermende zonnemelk. Sommige producenten gaan hierin heel ver. Te ver als je het mij vraagt...Dit product kocht ik vorig jaar om me te beschermen tegen een kreeftenrode huid. Ik werd er inderdaad niet rood van, maar was toch alles behalve tevreden. Deze 'lichte' zonnemelk geeft namelijk het resultaat van een sunblocker, wat niet zo aangenaam is wanneer je het niet verwacht. Elke streep of vergeten plekje is zeer duidelijk zichtbaar en laat op die manier vreemde patronen achter op je huid. 
Wie liever een egaal tintje heeft, kiest dus best voor een ander product! 

Welke zonnemelk verkiezen jullie? Of kiezen jullie eerder voor een sunblocker?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie