zondag 17 april 2011

Sneak peak: What's in the suitcase?

Komende week ga ik naar zee en neen het is geen plezierreisje. Ik zal er stage lopen bij een kunsteducatieve organisatie en een hele week met kinderen van zes tot acht jaar werken. Toch wel leuk eigenlijk. Make-up en good looks komen dus even op de achtergrond te staan. Toch wil ik jullie al enkele producten tonen die ik zeker meeneem. Elke dag zal er een logje verschijnen waarin één product wordt verduidelijkt. 
Sneak peak of what's in the suitcase!


Labello Pure & Natural - Melke en Honing
Nivea Visage - Verzachtende Reiningsmelk
Eubose Handcreme voor gevoelige handen
Mini-Manicure set - The Body Shop
Nailpolish by H&M - Miss Stone Heart
Naast deze noodzakelijke producten, nemen ik (vanzelfsprekend) ook dagcreme (Matise), foundation (Pupa), oogpotlood en mascara (Maybelline New York) mee. En daarbovenop zal er ook nog wel een leuk geurtje in m'n beautycase te vinden zijn :)

Welke producten zijn voor jullie onmisbaar?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie