donderdag 28 april 2011

Shopping logje: gosh, essence, catrice,...

Essence, Catrice, Gosh, Sinful Colors, Hema
Vandaag ben ik even langs gegaan bij Kruidvat, Di en Hema. Ik had een duidelijke missie: 1nagellakje (blauw OF geel) en een Eyeshadow base van Catrice. Zoals jullie hierboven zien, ben ik niet helemaal geslaagd in mijn missie. Het is te zeggen, ik heb zeker gevonden wat ik zocht, maar (helaas voor mijn bankrekening) heb ik ook nog meer leuke spulletjes gekocht. Toch kwam ik ook voor een teleurstelling te staan...
Ik begon mijn 'zoektocht' bij Hema. Daar vond ik helaas geen nagellakjes die aan mijn eisen voldeden, maar ik ging er wel naar buiten met twee brushes!
Super poderkwast 5.50 euro - foundation brush 5.50 euro
Eerder konden jullie in een vorig shopping logje lezen dat ik al een gelijkaardige eyeshadow brush kocht. Morgen verschijnt hiervan een review, maar ik kan jullie nu al verklappen dat ik die helemaal geweldig vond. Daarom ook dat ik deze twee kwasten aankocht. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn foundation meestal aanbreng met een sponsje i.p.v. met een foundation brush, maar ik ben bereid de uitdaging aan te gaan!

Vervolgens trok ik naar Kruidvat. Hier ging ik slechts een eyeshadow base kopen en een misschien ook wel een lakje...
Catrice Eyeshadow Base - 3.99 euro
Gosh Nailpolish  Yellow Bombay - 3.50 euro

Over de eyeshadow base heb ik al vele goede dingen gehoord, dus is het tijd om het zelf ook te testen! En de nagellak, ooh vind hem zo leuk. Op deze foto zie je het niet, maar hij is een beetje shimmery!
Jeej! I found what I was looking for! Maar toen zag ik dit schattige palletje van Essence...

Eyeshadow Palette 'You Rock' by Essence - 3.99 euro
Dit paletje bevat zes verschillende kleuren, een eyeshadow brush en een oogpotlood. Op de achterzijde van het paletje vind je (zoals we wel meer zien bij Essence) enkel tips om twee looks te creĆ«ren. Deze twee looks zal ik binnenkort voor jullie testen en reviewen. Ik schrok echt wel van de prijs: 4 euro! Dat is echt haast niets!

Na mijn bezoek aan Kruidvat ging ik vol verwachting naar Di. Ik was erg nieuwsgierig naar de producten van MNY. Deze zouden sinds kort ook in Belgie (enkel bij Di) te verkrijgen zijn. Helaas wordt mijn geduld op de proef gesteld, want ik kon de producten helemaal niet in de winkel terugvinden! Toen ik aan de verkoopster vroeg of ze de producten al binnen hadden, wist die helemaal niet waarover ik het had, dus een echte hulp was dat ook niet. In afwachting kocht ik me toch nog drie lakjes, troost-lakjes zeg maar.
Nailpolish Sinful Colors Flirting nails - Timbelberry - Paradise 3.95euro/stuk
Ik vind de kleuren gewoon zo leuk!

Zo, nu weten jullie ook weer waar ik mijn geld aan uitgeef! Deze producten worden uiteraard allemaal gereviewd (sooner or later), dus kom zeker nog eens langs indien je meer wil lezen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie