zondag 3 april 2011

A Review Muffin: Pupa Very Vintage Eyeshadow

Jullie konden hier eerder al lezen dat ik enkele producten van Pupa had gekocht. Ondertussen heb ik de oogschaduw eens onderhand genomen. 


Langs de binnen zijde van mijn ooglid gebruikte ik een 'Pure Daimond eyeshadow' (Nivea). Aan de buitenkant maakte ik gebruik van het rose deel van mijn Pupa Very Vintage Eyeshadow. Vervolgs bracht ik op de arcadeboog het bruine deel aan. De bruine eyeliner is van Miss Helen. (Ik had bij het nemen van de foto nog geen mascara aangebracht!)

Na een dagje schoppen, vond ik het resultaat er nog steeds goed uitzien (niet vervaagd ofzo), dus wat mij betreft is deze oogschaduw geslaagd voor de test!

Pupa Very Vintage Luminys Satin & Shine / Silky and Pearly Baked Eyeshadow Duo 02 - 17.25 euro


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie