woensdag 27 april 2011

A Review Muffin: Gosh Velvet Touch Foundation

Velvet Touch Foundation Primer by Gosh - 15.99 euro

Een poosje geleden konden jullie in deze mini-shopping log lezen dat ik een nieuwe primer kocht: "Velvet Touch Foundation Primer" van Gosh. Vandaag vertel ik graag wat ik van deze primer vond.


De verpakking is eenvoudig en simpel, wat wel mag bij een dergelijk product. Het hoeft niet veel franjes, het moet gewoon duidelijk en goed zijn.

De primer zelf oogt nogal dik, maar eenmaal je hem opensmeert, verandert hij in een dunnere versie van zichzelf en leekt hij op te lossen in je huid. Hiermee bedoel ik niet dat hij gewoon in je huid trekt en verder niets meer doet. Ik heb het gevoel dat hij mijn huid minder vet laat lijken (en aanvoelen!) en dat het ook eenvoudiger is om mijn foundation aan te brengen. Belangrijk bij het gebruiken van de primer, is dat je huid voldoende gereindigd is (dit is uiteraard sowieso belangrijk). Indien je dit niet doet, krijg je een korrelig resultaat and that's not hot!
Vervolgens ben ik ook echt tevreden van het resultaat, want mijn foundation blijft echt beter zitten.

Welke primer gebruiken jullie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie