vrijdag 29 april 2011

A Review Muffin: De oogschaduw kwast van Hema

Oogschaduw kwast Hema - 4.25 euro
Eerder deze week konden jullie al lezen wat ik vond van mijn Colour Change Blusher van Hema en mijn foudation primer van Gosh die ik een tijdje geleden kocht (Hier kan je meer lezen over mijn aankoop!). Vandaag neem ik het laatste product uit die aankoop onder de loep: de oogschaduw kwast van Hema.
Wie Hema zegt, zegt budget. Wie budget zegt, zegt 'geen kwaliteit'. Of toch niet...?First of all: deze kwast (met roos handvat!) oogt echt superschattig! Natuurlijk is dat geen reden om hem onmiddellijk te aanbidden, but it sure helps a lot!
Close-up van de gewassen kwast
In tegenstelling tot de vorige kwasten van Hema, voelen deze haartjes niet hard aan, ze prikken dus ook niet ofzo. Het poeder wordt ook zeer gemakkelijk opgenomen door de borstel. 
Het is leuk om met de kwast te werken, maar ik ben er zelf niet in geslaagd om hiermee tot een echt verfijnd resultaat te komen. Ik vind hem wel handig wanneer je 's ochtends snel een eenvoudige kleur wil aanbrengen. 
Wanneer ik de kwast na gebruik uitspoelde (met babyshampoo) gingen er wel enkele haartjes scheef staan enzo, maar niet in die mate dat de kwast onbruikbaar werd.
Ik ben van plan me nog enkele kwasten uit dit gamma van Hema aan te schaffen, dus ik ben best wel tevreden van deze oogschaduw kwast.

En nu we het toch over kwasten hebben, wil ik jullie even dit 'prutske' tonen dat ik nog in m'n la vond. Ik heb absoluut geen idee waarom ik deze ooit kocht, laat staan waarom ik hem zolang bijhield!


Vreselijk toch hoe al die haren scheef staan! Haha!
Uiteraard is deze kwast naar de vuilbak verbannen! (Duh!)

Hebben jullie al ervaringen met de nieuwe Hema kwasten? Let me know!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie