maandag 25 april 2011

A Review Muffin: Colour Change Blusher by Hema

Colour Change Blusher Hema - 3.00 euro
Vorige week konden jullie hier lezen dat ik enkele nieuwe spulletjes had gekocht. Daaronder dus ook de Colour Change Blusher van Hema. Nadat ik deze een hele week probeerde, laat ik jullie graag weten wat ik ervan vond.Wanneer de gel uit het tubetje komt, ziet deze er aanvankelijk nogal dik uit. Daardoor was ik ook niet meteen laaiend enthousiast. Éénmaal ik de blusher echter op m'n gelaat aanbracht en open streek, bleek dat het echt niet zo dik was als het eruit zag. Het was eerder een dun laagje blusher en het voelde zeer prettig aan. De textuur is te vergelijken met de primers van Gosh. 

Eenmaal aangebracht, ging de doorzichtige gel al snel verkleuren en kreeg ik een lichte roze blush. De doorzichtige blusher verkleurd namelijk wanneer deze in aanraking komt met je huid. De verkleuring is afhankelijk van de Ph-waarde van je huid. Dit vind ik persoonlijk echt wel zeer leuk.

Het enige probleem dat ik hierbij ondervond, was dat ik er nooit leek in te slagen de juiste hoeveelheid Colour Change Blusher aan te brengen. De ene keer te veel (= knalrode kaken), de andere keer te weinig (= totaal geen effect). Persoonlijk vind ik dan ook dat het aanbrengen ervan toch enige oefening vergt, toch wanneer het om de juiste hoeveelheid gaat.

Dit product beland niet in mijn vuilbak, maar zal toch niet worden opgenomen in mijn dagelijkse routine. Het is denk ik wel handig voor op vakantie, wanneer het snel moet gaan en je veel plaats in de koffer over hebt.

Wat zijn jullie ervaringen met dergelijke blushers?

1 opmerking:

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie