vrijdag 22 april 2011

Nail Polish by H&M: Miss Stone Heart

Nail Polish by H&M - Miss Stone Heart
Nagellakjes zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren, elk met een andere functie of voor een andere gelegenheid. Wanneer ik iets eenvoudigs wil waar ik me niet al te veel zorgen moet over maken, kies ik voor deze grijze tint uit de collectie van H&M.
Door de neutrale grijze kleur van de nagellak is hij zeer geschikt om 'zomaar' te dragen. Hiermee bedoel ik, dat je hem kan dragen, ook wanneer er niet van jou verwacht wordt dat je er stunning uit zal zien. Door het eenvoudige kleur, valt het ook niet onmiddellijk op wanneer er na enkele dagen een stukje lak verdwenen is. Zelf heb ik de indruk dat het lakje bij bepaald licht ook een pastel paarse schijn heeft. Persoonlijk stoor ik mij hieraan helemaal niet, maar dat is een persoonlijke keuze uiteraard.
Nail Polish by H&M is naar mijn normen makkelijk aan te brengen en laat geen oneffenheden of andere ongewenste bijwerkingen achter.
Het design van het potje vind ik trouwens ook helemaal super!Houden jullie van de kleur? Of mag het niet iets meer pit hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie