zaterdag 2 april 2011

A Review Muffin: Miss Minty by Gosh

Ik zocht deze winter naar een leuk, nieuw kleurtje mijn nagels. Ik grijp vaak terug naar rode en roze tinten, maar dit keer wou ik iets nieuws. Zo leerde ik 'Miss Minty' kennen.

Nagellak Gosh - Miss Minty 597

And it's a match made in heaven! Niets dan lof over dit lakje! Zelf ben ik helemaal weg van de unieke kleur. Ik krijg er ook regelmatig complimentjes over (such fun). Hij is ook zeer makkelijk aan te brengen en dekt over het algemeen (mits een goede basecoat) zeer goed. And off course, budgetvriendelijk (de exacte prijs ken ik helaas niet meer).
Het lakje is dan al niet brand new meer, maar ik moest het toch even vermelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie