zaterdag 16 april 2011

Mini-Shopping log!

Eyeshadow brush & blusher Hema - Primer Gosh

Enkele dagen geleden zag ik bij PinkyPolish een video over de oogschaduwkwasten en de Colour Change Blusher van Hema. Ik besloot haar raad op te volgen en ging op zoek naar de budgetvriendelijke kwasten.
Oogschaduwkwast Hema - 4.25 euro
Iedereen kent ze wel de budgetvriendelijke kwasten met van die stugge haren die erg prikken wanneer je ze gebruikt... De kwasten van Hema zijn helemaal niet zo! Deze kwasten voelen eigenlijk zeer zacht aan. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar ik ben er in elk geval zeer nieuwsgierig naar! 

Colour Change Blusher Hema - 3.00 euro
Deze blusher had ik niet echt nodig, maar het concept is gewoon zeer leuk! De blusher is transparant, maar verkleurd wanneer hij huid raakt, verkleurt hij afhankelijk van de PH-waarde van je huid.

Primer Velvet Touch Foundation Primer by Gosh - 15.99
Uiteraard liep ik ook nog even lang Kruidvat, waar ik deze primer kocht. Deze had ik wel echt nodig. Voordien gebruikte ik primer van een ander merk, maar aangezien deze op was en ik al zoveel goeds over Velvet Touch had gehoord, besloot ik me deze aan te schaffen. 

Reviews will be here soon!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie