donderdag 14 april 2011

Meet: My file stash


Ik heb nogal broze nagels, waardoor ik vaak het advies krijg mijn nagels niet te knippen, maar regelmatig te vijlen. Dit ontaarde in mini-vijlen stash van vijlen. Ik stel jullie vandaag voor aan enkele van mijn favorieten.Mini-vijl met beschermhoesje -Wilkinson
Zoals jullie op de 'groepsfoto' bovenaan kunnen zien, is dit het op één na kleinste vijltje uit mijn verzameling. Dit is erg handig, het zit namelijk altijd in mijn portefeuille, zodat ik het altijd bij heb. Vervolgens heeft het ook nog een soort beschermhoesje, waardoor het helemaal travelproof is. Helaas is dit leuke dingetje aan vervanging toe...
Mini-vijl met versiering - Pylones - 8euro
Dit is het dan, het kleinste vijltje uit mijn collectie. Deze zit altijd in m'n pennenzak. Het is een vrij ruw vijltje, maar ik gebruik het zeer graag. Wie Pylones een beetje kent, weet dat dit vijltje echt een hebbedingetje is. Wie Pylones nog niet kent, moet zeker eens een kijkje nemen op hun website!


Aan deze vijl is er op zich niet heel veel speciaals. Ware het niet dat ik ze dagelijks gebruik :). Ik heb ze al een tijdje, dus ik kan niet meer precies zeggen van welk merk ze is, maar ik geloof dat ik ze in 't Kruidvat kocht.
Hello Kitty - H&M / Vijl met bloemenmotief - Vero Moda
Deze twee vijlen gebruik ik meer om de randjes van mn nagels schoon te maken, zodat er geen ongewenste velletjes (Welk velletje is wel gewenst?)  meer aanhangen. De Hello Kitty vijl van H&M is net iets ruwer dan die van Vero Moda. Ik kreeg de vijl trouwens gratis bij een aankoop, ik weet niet of ze ook te koop is.
Nail Buffer Block by Opal London - 4.95 euro
Deze Nail Buffer Block is ook een must voor de nagels. Het is een kubusvormige vijl, waarvan vier zijden elke een andere functie hebben. De zijden zijn ook genummerd, zodat je (als leek) weet welke zijde eerste te gebruiken.

Hoe zit het met jullie vijl-collectie? Of houden jullie het liever op één vijl?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie