donderdag 28 april 2011

The Manbag!

Karl Lagerfeld met zijn Manbag
De handtas voor mannen is al lang niet nieuw meer. Je hebt ze in alle kleuren, groottes en vormen. Toch bestaan er nog vaak taboe's rond en is ze (naar mijn gevoel) nog niet helemaal geïntegreerd in het straatbeeld. Ik vraag me af waarom en deel mijn bedenkingen hierover graag met jullie!Wat zit er zoal in jullie handtas? Even algemeen: een portefeuille, sleutels,eeen gsm, en pakje papieren zakdoekjes, een agenda, lippenbalsem, handcreme, een zonnenbril, misschien wel een opvouwbare paraplu en een tasje make-up, parfum,... Uiteraard hebben mannen of jongens niet steeds zoveel spulletjes nodig, maar toch vraag ik me af waar zij het allemaal stoppen. In hun achterzak? En dan maar klagen als het gestolen wordt of wanneer ze geprikt worden door hun sleutels wanneer ze gaan zitten, een gsm in de broekzak is ook niet aan te raden,... Persoonlijk begrijp ik echt niet waarom mannen niet meer gebruik maken van een manbag.
Fervent gebruiker van the manbag: David Beckham gaat voor Louis Vuitton (Can you blame him?)
Je hoort vaak het verwijt dat het iets is voor 'homo's' ofzo, maar deze commentaar lijkt me helemaal overbodig. Het is gewoon veel praktischer dan alle rommel in de broekzakken te stoppen!
Het hoeft ook helemaal niet zo uitbundig. Wie het graag eenvoudig houdt, vind al snel enkele simpele en praktische modellen. Zo heeft WE for Men enkele leuke tassen voor mannen op de markt gebracht.
Heren Tas in imitatieleer by WE - 39.95 euro
Tijdens het surfen vond ik ook nog deze blog rond mannen en hun tassen: What's In Your Man Purse? voor wie er niet genoeg van kan krijgen!

Bij deze wil ik zelf mijn laatste handtassen-aankoop nog snel showen! Ik kocht dit schattige tasje op de markt, voor een zacht prijsje. Ideaal voor de komende zomer!
Wit nepleren tasje met riem - 15 euro
Close-up van het slot
Close-up van het riempje
Maar wat vinden jullie nu eigenlijk van the manbag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie