vrijdag 15 april 2011

How to: vollere wenkbrauwen


Vandaag toon ik jullie hoe jullie je wenkbrauwen voller kunnen laten lijken. Zelf heb ik hiermee al heel wat problemen gehad, dus ik kan me best voorstellen dat sommigen onder jullie daar ook last mee hebben.
Wenkbrauwen zonder oogschaduw
Op bovenstaande foto zie je m'n wenkbrauwen zonder dat ik ze bijwerkte. Op de foto bovenaan dit artikel, zie je ze nadat ik ze bijwerkte. Zie je het verschil?

Ik laat mijn wenkbrauwen voller lijken, door ze bij te werken met oogschaduw. Ik gebruik hiervoor een oogschaduw die dicht tegen mijn eigen kleur van wenkbrauwen aanleunt. In mijn geval is dit een donkerbruine oogschaduw van The Body Shop.
Oogschaduw by The Body Shop
Ik breng deze aan met een gewone oogschaduw borstel, vanuit de binnenkant van mijn wenkbrauwen.
Let op dat je hierin niet overdrijft, zodat je wenkbrauwen niet te dominant lijken, want da's niet goed.

Wanneer je het probeert, laat me dan zeker weten hoe het afloopt!

1 opmerking:

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie