vrijdag 8 april 2011

Gosh vs. Hema

Vorige week konden jullie hier al lezen al lezen dat ik een nieuwe eyeliner kocht. Ik kocht een gewone zwarte eyeliner van Gosh. Voordien had één van Hema (Miss Helen). Vandaag laat ik jullie weten welke mijn voorkeur draagt.

Gosh vs. HemaEen zwarte eyeliner geeft op zich al meer intensiteit aan je blik. Los van dit feit, kies ik toch voor de eyeliner van Gosh. Alleen het uiterlijk vind ik al aantrekkelijker. Het ziet er erg strak en gebruiksvriendelijk uit. Het potje bij Hema, ziet er eerder onverzorgd uit (zoals je ziet, is de steel van het borsteltje niet helemaal recht = slordig!)
Het borsteltje op zich is dan ook gebruiksvriendelijker bij Gosh dan bij Hema. De eyeliner van Gosh geeft je eerder het gevoel dat je met een stiftje aan het werk bent. Bij Hema lijkt het meer op een penseel (wat dan weer niet zo eenvoudig is om fijne strakke lijnen mee te trekken).
De eyeliner zelf is bij beide producten nogal waterig, waardoor je een lijntje vaak twee keer moet trekken. Toch heb ik het gevoel dat de eyeliner van Gosh net iets minder lopend is.

Bruine eyeliner Hema
Zwarte eyeliner Gosh


Welke eyeliner is jullie favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie