zaterdag 9 april 2011

A Glossy and Painfull Muffin

Nivea Gloss Wonder Balm - Rose Balm 26 - 9.99 euro
Onlangs kocht ik de 'Gloss Wonder Balm' van Nivea. Het kleurtje 'Rose Balm' zager in elk geval leuk uit.
Helaas is het kleurtjes dan ook alles wat er leuk aan is. Het was mijn moeder die het glossje eerst probeerde. Het zag er leuk uit, maar al snel zij ze dat haar lippen ervan pijn deden. Ik dacht dat het wel gewoon aan haar lag, dus ik probeerde het ook even. Indeed it hurts! Na enkele minuten gingen mijn lippen echt branden. Misschien is het een allergische reactie op de arganolie, mango butter of cacoa butter (die het geheel wel een leuk geurtje geven), maar het was alles behalve aangenaam.

Ik vermoed dat dit een persoonlijk probleem is, want wanneer ik andere reviews ging lezen, las ik niets over een branderig gevoel. Maar bij deze zijn jullie toch gewaarschuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie