donderdag 7 april 2011

First Kiss Review

Zaterdag kocht ik een nieuw glossje van Catrice, even reviewen dus!

Lip Appeal 'First Kiss' Catrice - 3.79 euroIk had gedacht dat hij licht roze en dekkend zou zijn, maar dit was toch wel anders. Ik kreeg een zeer lichte (bijna doorschijnende) roze kleur. Dit vond ik wel jammer. 
Toen ik de gloss een eerste maal aanbracht, schrok ik erg van het effect die hij had op mijn lippen. Het leek wel alsof alle barstjes en plootjes extra benadrukt werden. Not good!
Wanneer ik de gloss enige tijd (enkele uurtjes) op had, merkte ik in de spiegel, dat er enkel nog een bleek roos lijntje aan de rand van mijn lippen was overgebleven. En dat terwijl ik niet eens iets gedronken had...

Wat ik wel leuk vind aan deze gloss, zijn de kleine glittertjes die er heel subtiel in verwerkt zitten.

Deze gloss zou ik niet onmiddellijk aanraden. Zelf zal ik hem wel nog blijven gebruiken, wanneer ik bijvoorbeeld snel even uit huis moet, maar zeker niet voor een feestje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie