maandag 11 april 2011

A Fatal Attraction To Cuteness


Harajuku Lovers - 10 ml - 20 euro
Jullie kennen ze vast en zeker wel: de Harajuku Lovers fragnances van Gwen Stefani in vijf heerlijke geurtjes. G, Love, Lil Angel, Music en Baby. Zelf verzamelde ik de hele collectie, ook in winter en zomer outfit. And they smell so good! Gisteren kwam ik tot de constatatie dat mijn favoriete geurtje G helemaal opgebruikt was. Time to go big!

G, een zoet parfum gekenmerkd door kokosnoot, maakt je onmiddellijk vrolijk. Zelf hou ik nogal van het zoete. Ik kreeg ook al vaak vragen uit mijn omgeving naar mijn parfum. Blijkbaar zijn zij ook helemaal fan van   G. Nu mijn drie kleine flesjes leeg waren (en ik echt niet zonder het geurtje kan) besloot ik om de grotere versie van de schattige flesjes te kopen.

Harajuku Lovers G -30 ml - 35 euro
De Harajuku Lovers fragrances zijn in Belgiƫ enkel bij Ici Paris XL te koop. Naast de gewone popjes, is er ook nog de 'zomereditie': de Sunshine Cuties, de 'windereditie': Snow Bunny edition. Er is ook nog een strakkere versie Wicked Style en een zeemeerminnen editie zoals bijvoorbeeld 'G of the sea'. Deze laatste twee uitgaven zijn helaas nog niet in mijn bezit.
Harajuku Lovers - Wicked Style

Harajuku Lovers 'G of the sea'
Online vond ik ook nog een 'on the go' formaat, dat (zoals de naam het al zegt) er handig is voor on the go.
Ik heb helaas niet kunnen achterhalen of deze hebbedingetjes ook in Belgiƫ verkrijgbaar zijn.
Harajuku Lovers 'On the go'
Welke 'Harajuku Lover' is jullie favoriet en waarom?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie