zaterdag 30 april 2011

The April Muffins


Met de titel 'The April Muffins' wil ik het nog even hebben over enkele zaken die me in april helemaal in hun ban hielden. Ik zal elke maand zo'n logje posten om de maand in schoonheid af te sluiten.
Deze maand was ik helemaal in to deze armband met luipaardprint en dit erg glamoureuze boek van Lauren Weisberger.
Armband luipaardprint - ZEB
Deze retro armband met luipaardprint, doet helemaal denken aan de jaren '70. Het is een eenvoudig accessoire dat een casual outfit net dat tikkeltje meer geeft.

Champagne in Chateau Marmont - Lauren Weisberger
Wie heeft de fantastische film 'The devil wears Prada' niet gezien? Maar wie las ook het boek dat de basis vormde voor deze film? Wie dat deed, raakte waarschijnlijk helemaal verslingerd aan de schrijfstijl van Lauren Weisberger en ging op zoek naar meer. Zo ging het bij mij in elk geval. En zo kwam ik ook terecht bij haar meeste recente boek 'Champagne in Chateau Marmont' (Last Night at Chateau Marmont). We maken kennis met het leven van Brook en Julian. Het leven van een dokter en een artiest, overgoten met een pittig sausje Weisberger. Aanvallen!

Wie onder jullie las het boek reed? Did you like it?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie