donderdag 31 maart 2011

The XXXL Shine Muffin

Ik stel jullie voor aan de XXXL Shine Lipgloss van Essence, mijn favoriete lipgloss.
'Ultra glossy, moisturising and non-sticky' Helaas moet ik dit laatste toch tegenspreken. Mijn haar blijft maar al te vaak aan mijn lippen kleven, maar los daar van ben ik helemaal in love met deze lipgloss.
Ik koos voor de kleur 04 Rising Star, maar het hebbedingetje is ook nog verkrijgbaar in tien andere kleuren.

Naast deze fantastische lipgloss wil ik ook nog even zeggen hoe geweldig ik de Express Finish nagellakjes van  Maybelline New York vind. 'Droog in veertig seconden' het kan! Zelf gebruik ik deze nude tint als basecoat vooraleer ik met een kleurtje aan de slag ga. Zeer effici├źnt!


Hoe zijn jullie ervaringen met deze producten?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie