donderdag 31 maart 2011

De Pupa Muffin

Vandaag woonde ik een workshop bij met producten van Pupa. Het doel van de workshop was, dat iedere deelnemer de basisregels van het maquilleren onder de knie kreeg. Het aantal plaatsen was beperkt (tot zes personen) waardoor er heel wat ruimte was voor persoonlijk advies.

Eerst en vooral mocht iedereen zich demaquilleren (of course!) en opnieuw een laagje dagcrème aanbrengen. Dit was een vochtinbrengende crème van Matis.
Vervolgens kon iedereen een foundation kiezen, afhankelijk van zijn huidstype en teint. Er zijn drie manieren om je foundation aan te brengen: met de vingertoppen, met een sponsje en met een daarvoor voorzien borsteltje. Wanneer je een sponsje gebruikt, is het aan te raden dit eerst te bevochtigen! Op deze manier voorkom je dat je foundation in je sponsje intrekt! Wie kiest voor het gebruik van een borstel, kan de foundation dunner uitstrijken, waardoor de dekking ook minder is.
Ik koos voor de No Transfer Foundation 01 (redelijk bleek dus).
Nog een interessante tip: test nieuwe foundation eerst in je hals! De kleur van je gezicht is vaak donkerder, waardoor je nieuwe foundation dan erg afsteekt bij je hals.

Pupa No Transfer Foundation 01 - 30 ml - 29.90 euro
Vervolgens gingen we aan de slag met concealer. Zelf maak ik hiervan haast geen gebruik. Ook tijdens deze workshop bleef het gebruik ervan beperkt tot enkele highlights onder de ogen.
Nadien was er de mogelijkheid om af te poederen, maar ik liet het poeder links liggen :)
Daarna maakten we kennis met verschillende blushes en terracotta poeders. Deze worden gebruikt om diepte te creëren in het gelaat en wordt onder de jukbeenderen aangebracht. Daarna komt er een laagje blush op de jukbeenderen.
Tenslotte was het de beurt aan de ogen. Ik koos voor volgend duo oogschaduw.


Pupa Very Vintage Luminys Satin & Shine / Silky and Pearly Baked Eyeshadow Duo 02 - 17.25 euro

Deze werd aangebracht met een klassieke oogschaduw borstel.

Pupa Eyeshadow Brush - 12.30 euro
Voor mij is opzet van deze workshop zeker geslaagd!
Ik liet trouwens ook mijn oog nog vallen op dit leuk nagellakje

Pupa Lasting Color 300 - 6.25 euro
Hoewel ik niets ging kopen (hum hum) kwam ik toch met al deze producten naar huis.
Reviews will be here soon!We kregen ook even de zomerkleurtjes te zien. Blauw en camel zijn helemaal in deze zomer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie