donderdag 31 maart 2011

The Blush Muffin

Een goede blush is oh zo belangrijk wanneer je een beetje leven op je gelaat wil, zonder al te veel franjes.

Chantal Thomass voor Nivea

My all-time favourite was de limited edition blush van het lingeriemerk Chantal Thomass door Nivea. Ik was helemaal in de wolken met mijn rose kleurtje (06 Pink Fever)! We waren zo gelukkig samen tot dat... ik hem op de grond liet vallen...

Vervolgens begon ik aan mijn zoektocht naar een gelijkaardige kleur. Aangezien ik nogal kieskeurig ben, was dit zeker geen eenvoudige opdracht.
Tot ik op een dag een schitterend kleurtje van Catrice vond. Nu is het wel zo, dat dit geen blush was, maar oogschaduw. Ik besef hoe fout dit klinkt, maar ik gebruik nu deze oogschaduw als blush en ik ben best tevreden van het resultaat!


Catrice 300 Pink Roch Super Star (borstel: Hema)
Wie onder jullie waagt zich nog aan dergelijke 'experimenten?'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie